Continental

Continental is een multinational die veilige, efficiënte en prestatiegerichte banden voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen en tweewielers produceert. We zijn een van de marktleiders op het gebied van bandentechnologie en -productie. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling dragen wij in ruime mate bij tot een veilige, kostefficiënte en milieuvriendelijke mobiliteit.

Voor ons, Continental, is verkeersveiligheid van primordiaal belang. We zetten maximaal in om naar nul verkeersongevallen te gaan #visionzero. Bewustwording om veilig de baan op te gaan, speelt daarin een belangrijke rol, of het nu om gordelgebruik, verlichting of het optimaal delen van de weg gaat.

Bij Continental ontwikkelen we technologieën die de veiligheid van alle weggebruikers verhogen. Door dezelfde openbare ruimte in te nemen zijn alle weggebruikers met elkaar verbonden, net zoals automobilisten en fietsers verbonden zijn door die ene technologie die hen op de weg houdt – hun banden.

Dankzij de innovatieve Black Chili rubbercompound, ontwikkeld in onze testlaboratoria in Duitsland, hou je steeds vaste baan, vertrouwend op onze Grand Prix 5000 of zit je relaxed aan het stuur van je wagen uitgerust met onze SportContact 6 of SportContact 7.

Ook dit jaar krijgen een aantal duo’s de kans om lid te worden van de Continental Cycling Teams.

De cycling teams worden begeleid onder onze ervaren teammanager Bert De Backer.